Hej
Jeg benytter mig altid af en bred vifte af materialer i mit arbejde som grafisk designer for at skabe et koncept, som giver en oplevelse, der inspirerer kunden. Jeg følger med i de sidste nye trends både inden for grafisk design, men også andre trends, som kan opstå eller forekomme i samfundet. Dette ser jeg som en fordel i en designproces, hvor en grafisk opgave skal udvikles eller redigeres.
Jeg brænder for grafisk design, hvor jeg elsker at arbejde med visuel identitet, video og webdesign samt andet grafisk materiale til web og tryk. Jeg benytter mig af Adobe pakken til mit grafiske arbejde og finder det altid spændende at sætte mig ind i nye programmer for at få det bedste resultat. Jeg mestrer InDesign, Illustrator og Photoshop til fingerspidserne og arbejder med videoproduktion, animation og fotografering.
Jeg ynder at kombinere konceptuelle kreative ideer med praksis og finder det særdeles interessant at kombinere digitale løsninger i et koncept med trykte materialer. Her finder jeg SoMe og Google betydningsfulde i en markedsføringsstrategi. 
Jeg tilbyder visuel og skriftlig budskabsformidling der skaber værdi for målgruppen via den gode historie til sociale medier og e-mailmarketing. Jeg arbejder med grafisk design og skriftlig budskabsformidling til web og tryk samt Google Ads, SEO, Remarketing og opsætning af hjemmeside.
Jeg er uddannet grafisk designteknolog og Google Certificeret Manager på UCN i Aalborg, hvor jeg blev uddannet i emballage, visuel kommunikation til alle former for grafisk materiale og kanaler.
Hvad siger de andre
Back to Top